Opera della Casa bestaat uit zangeressen Angelique Wardenier en Marlies de Waard, begeleid door pianiste Ineke Geleijns. Alledrie zijn we professioneel geschoold. Tijdens onze optredens speelt ieder van ons een rol. Marlies de dominante Tilly Talsma, Angelique de Hongaarse Diva Irina Mutsikôva en Ineke de onbevangen Dolores van den Broek. Inmiddels treden wij sinds 20 jaar met veel succes op in binnen- en buitenland. Meestal voor besloten gezelschappen, met een programma op maat. afgestemd op het publiek. Hierin zingen we bekende en onbekende opera en operette aria’s, klassieke liederen en duetten. ‘Tilly’ verzorgt op haar eigenzinnige manier de presentatie  terwijl Irina de sterren van de hemel zingt en de overenthousiaste Dolores het geheel begeleidt op de piano. Een van de hoogtepunten van een optreden van Opera della Casa is het instuderen en zingen van operakoor door het publiek.

 

Humor, opera en kippenvel 

 

Kan dit samengaan? Opera della Casa bewijst het al 20 jaar. Door de hilarische en eigenzinnige presentatie worden opera en klassieke muziek toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie uit zichzelf nooit naar een operavoorstelling zou gaan.

 

Gek, maar goed gek! ( jacques d'Ancona in het Dagblad van het Noorden). "Hun kracht zit niet alleen in het komische. De drie vrouwen van Opera della Casa zijn vocaal en muzikaal professioneel geschoold en het repertorie loopt van Puccini via tal van klassieke omwegen naarde operette sector, zonder de klassieke werken echt geweld aan te doen".
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Opera della Casa, voor unieke en chique gezelschappen.  

Directeuren, docenten, leerlingen en assistenten. Politici, vrijwilligers, raden van bestuur. Verenigingen, senioren en doctoren. Commissarissen en jubilarissen. Kortom, voor iedereen die op een bijzondere manier wil stilstaan bij een belangrijke gebeurtenis. Moet er iemand in het zonnetje worden gezet? Opera della Casa maakt het voor u in orde. Zelfs uw huwelijksvoltrekking als hoogtepunt van ons optreden is mogelijk! 

 

Humor tijdens uw congres 

Opera della Casa brengt een muzikale verademing na een dag vol inleidingen, dicussies en workshops. Maar kan ook een inspirerend intermezzo zijn bij presentaties en toespraken. Ook voor uw buitenlandse gasten een culturele verrassing. Opera della Casa laat uw congres zingen!

 

Aria's bij uw afscheid

Een optreden van Opera della Casa als een vocaal afscheidscadeau met een persoonlijke noot. Na een glansrijke loopbaan een onvergetelijk slotakkoord. Maar ook  bij een verdrietige afscheidsceremonie kan Opera della Casa de juiste muzikale toon toevoegen.

 

 

 

U kunt Opera Della Casa boeken voor uw:
 
Congres
Diner
Huwelijk
Bedrijfsfeest
Promotie
Jubileum
Verjaardag
Afscheid
Festival
en
Theater

Opera della Casa

Show More

>>> Opera della Casa op YouTube

U kunt ons boeken  06 - 513 503 98

© Deze One Pager is gemaakt door Wisemice.nl

Marlies de Waard

Helwerd 11

9746 CW Groningen

 

06 - 513 503 98

info@operadellacasa.com